Onze

Agenda

Bierproeverij

 

Texels Bierproeverij – woensdag 22 juli 2020

We halen het mooie van het eiland Texel richting ‘t Wapen van Ruinen! Woensdag 22 juli 2020 organiseren we een Texelse bierproeverij van 21:00 tot +/- 23:00 uur. Deze avond wordt er uitleg gegeven over de Texelse brouwerij en proeven we verschillende bieren, van licht tot zwaar. Tussendoor serveren onze koks bijpassende hapjes.

Het belooft een gezellige avond te worden! Wilt u deelnemen aan de Texelse bierproeverij? Dan verzoeken wij u om telefonisch of hier te reserveren in verband met de corona-maatregelen.

 

 1.5 meter lunchplank – de gehele zomer

Deze zomer gaan we de 1.5 meter lunchplank serveren. Deze speciale 1.5 meter plank word gevuld met verschillende lunchgerechten voor 2 gasten.

 

 

1.5 meter wijn- of bierbeleving – de gehele zomer

Zin om het dorpse gevoel van Ruinen te beleven? Dan is de anderhalve meter wijn- of bierbeleving hét moment om te genieten. We serveren 2 glazen wijn of bier naar keuze en heerlijke regionale borrelhapjes (mogelijk vanaf 2 personen).

 

Ook een leuk cadeau om te geven voor een verjaardag of feestgeschenk!

 

Cadeautip

Cadeautip: een unieke cadeaubon van ‘t Wapen van Ruinen. Verkrijgbaar in een luxe cadeauverpakking, leuk om te geven en om te krijgen!